Online markedsføring alle kan forstå og være med på!

Fra mindre webløsninger til e-handelsløsninger med unikt design.

Brugervenlighed og godt design!

Tiden for websitet med en enkelt side, bedre kendt som et udvidet visitkort, er ovre. Dine brugere ønsker information og leverer du ikke, så gør konkurrenten - så simpelt kan det siges.

Hos Mach01.com designes websites og e-handelsløsninger i alle størrelser, alle designes med fokus på brugervenlighed, fra navigation, der virker intuitivt for dine brugere, til grafisk opbygning der viser dine produkter på bedste vis.
Pakker man det ind i lækkert grafik og velovervejede billeder, får man det bedste grundlag for et godt webdesign...

Kontakt Mach01 på 7070 2111

Platform & løsningstyper

Skal du have et simpelt website med mulighed for at vokse, eller skal du have den forkromede løsning fra start?
Hos Mach01.com arbejdes der med flere platforme. F.eks. et mindre selvudviklet CMS, der giver høj hastighed og rig mulighed for at få et gennemarbejdet design, kombineret med muligheden for selv at kunne opdatere indhold, uden udgifter til oplæring mv., og på den måde holde udgifterne nede.

Større løsninger udarbejdes typisk i Umbraco, et langt større og mere indviklet system der i modsætning til mange andre opensource systemer, udvikles i ASP og holdes i kort snor fra en overordnet udvikler-organisation. Man undgår på den måde systemfejl og manglende dokumentation, men bevarer det bedste fra opensource verdenen.

Kom videre allerede nu. Lad os få en uforpligtende snak om, hvad der passer til dit projekt!

Kontakt Mach01.com og få hjælp til at vælge den rette løsningstype »

Kun design, uanset platform?

Om det skal være en af ovenstående platforme, Joomla, Wordpress eller lign. er selvfølgelig helt op til dig. Mach01.com designer gerne til alle platforme og leverer både det komplette website, inkl. indhold, men selvfølgelig også kun den grafiske del til dem, der selv har muligheden for at programmere og bygge websitet.
Fremlæg dine ideer og få en uforpligtende snak om mulighederne »