Hvem, hvad og hvorfor?

Mach01.com er dit grafiske bureau i Randers

Grafisk designer David MachFra grafisk legeplads til reklamebureau i Risskov

Da de første freelanceopgaver pressede på i omkring år 2002, blev navnet mach01.com registreret, og grundlæggeren David Mach havde dermed et frirum til grafisk udfoldelse og ideskaberi.
Som årene gik blev freelanceopgaverne større, nogle endte med fastansættelse eller længerevarende projekter, men tilsammen strakte de sig fra interface-design, mediestyring og emballagedesign, til produktionsansvarlig i et reklame bureau.
Alt imens voksede lysten og idéerne til, hvordan man bør drive en grafisk virksomhed og værket drives nu i lokalerne i Randers, sammen med montørerne fra Folie.DK, efter flere år i Risskov.Find vej eller kontakt Mach01.com

Med konceptet 360° markedsføring, producerer Mach01.com dagligt både nyskabende og traditionelt design af visuelle identiteter og webløsninger, har intern produktion af skiltning, leverer grafisk produktion af tryksager, samt promomateriale i alle afskygninger... Alt sammen med fokus på at bygge et endnu bedre netværk af kunder!

Enkeltmandsvirksomhed med stor kapacitet

At tro, at man kan løse alle opgaver som ene mand, er utopi. Ikke desto mindre drives Mach01, som en dansk enkeltmandsvirksomhed, der sætter holdet efter opgaven, i samarbejde med stærke leverandører, montører og samarbejdspartnere.

Den grafiske palette in-house er deraf noget bredere end hos mange andre, samtidigt med at der er en præcis afklaring af, hvor der kræves eksterne kræfter. Med erfaring fra alle de brancher Mach01.com har løst opgaver for igennem årene, og ikke mindst med det netværk, der er opbygget løbende, favner Mach01.com utroligt bredt. Kunderne oplever en tættere kontakt og større ærlighed, når de altid kan få fat i direktøren selv.

Der er lavet yderst konkurrencedygtige samarbejdsaftaler, på de områder hvor den interne produktion ikke slår til, så det dermed ikke bliver et fordyrende led at handle hos Mach01. Tværtimod kan du hos Mach01 handle et sted og være sikker på at kvaliteten er som ønsket, samtidigt med at prisen bliver holdt på det ønskede niveau.
Læs mere om vores 360° koncept