Design og produktion...

Grafisk produktion af alt i tryksager, promo-beklædning og lækkert merchandise

Det trykte medie er langt fra dødt...

Der er uden tvivl blevet mindre brug for diverse tryksager, men fri for det trykte medie, er vi langt fra. Tiden er tvært imod der, hvor kvalitet sejrer over kvantitet. Og teknikken tillader nu dette for langt mindre udgifter end tidligere. Digitalproduktion muliggør mindre oplag uden startomkostninger og løsninger med variabel data. Offset-tryk er blevet billigere både i opstart og i produktion grundet samling af opgaver på fælles ark og smartere teknologi.
Mulighederne er mange, om man er selvstænding iværksætter eller en større virksomhed. Fælles er, at alle har brug for tryksager og grafisk produktion, hos Mach01.com står vi klar til at hjælpe...

Ring tlf. 7070 2111 eller kontakt Mach01.com

Intern produktion og de skarpeste partnere på markedet, sikrer jer de bedste tryksager & profilprodukter, til den bedste pris!

Fra visitkort til profilbeklædning, med og uden design

Mach01.com bistår med alle former for design af tryksager og merchandise, i mindre eller store oplag, fra firmabrochurer til profilbeklædning. Den komplette opgave fra skitse, over design, til produktion løses med stor erfaring, i samarbejde med et stærkt netværk og priserne skal du ikke være bange for.
Produktionen klares internt på flere produkter eller hos en af de udvalgte samarbejdspartnere (alt efter opgaven) og prisen bliver ikke dyrere, end hvad du selv kan forhandle dig til hos selv samme producent! - du kan derfor også uden tab, få produceret allerede designede opgaver hos Mach01.com.

Mere om brug af netværk og samarbejdspartnere

Case : Byggeri

Se hvordan byggeribranchen bliver holdt opdateret med alt fra skilte til profilbeklædning