Mach01.com Grafik & Attitude - logo
 

Opgaver lidt udover det sædvanlige

Det er ikke altid at opgaverne hos Mach01.com passer ind i det sædvanlige kategorier, og mange specielle af slagsen har fundet vej i løbet af årene. På denne side finder du et mindre udvalg af opgaver med særlig stolthed, helt unik type og opgaver der fortjener at blive vist frem.
 

Heden Bryghus etiketter og logodesign af Mach01.comHeden Bryghus

Logo & flaskeetiketter

Da det mindre famillieforetagende på Heden oplevede konkurrence fra nabobyen var det tid til at skrue op for markedsføringen. Højkvalitets øl med sjæl fortjener en lækker indpakning der viser hvad du kan forvente af indholdet.

Mach01.com står bag logodesign samt etiketter.
 

NSAD accesscards designet af Mach01.comNSAD

Accesscards til Officials

Danmarks Hurtigste bil er en kæmpe festival med med masser af benzin, ungemennesker og race. NSAD er foreningen der flere gange har afviklet racet på 402m banen. I forbindelse med opgaverne i 2012 blev det nødvendigt at udvalgte officials var ekstra tydlige og Mach01.com fik opgaven at designe et accesscard der understregede dette.

Kortene blev printet direkte på 2 mm PVC og udfræst derefter.
 

Hinke ikoner og piktogrammer designet af Mach01.comHinke

Piktogrammer til emballage & manualer

Som elektronik fabrikant til forbrugere er manualer og emballage en vigtig del af produkterne. Mach01.com har derfor udviklet en længere serie af unikke ikoner og piktogrammer til at illustrere funktioner på indpakningen og montage i manualer mv.

Indtil videre har Mach01.com designet 82 ikoner for Hinke.
 

Baby Zenia portrætfotopgave af mach01.comEn lille famillie

Babybilleder til julen

Nogle gange skal man udfordre sig selv, og opgaven med at skulle fotografere en baby en søndag morgen passer vist i den kategori. Affødt af samarbejde på en anden opgave fik Mach01.com stillet udfordringen at tage billeder gode nok til julegaver til hele famillien.

Det blev til en god bunke klassiske og kreative portrætter med gode smil.
 

Cklar service arbejdstøj designet af Mach01.comCklar Service

Arbejdstøj til rengøringsfolk

Cklar Service huser yderst effektive rengøringsfolk og da firmaet fik en opdateret grafisk profil skulle arbejdstøjet også have en tur. I modsætning til mange andre erhverv skal arbejdstøjet til disse folk være meget let og luftigt da der er tale om arbejde i kontormiljøer mv.

Valget blev bukser fra Helly Hansen, toppe og polor og ikke mindst en lækker zip-hoodie, alt sammen med tryk designet af Mach01.com
 

FUKJAY t-shirts designet af Mach01.comFUKJAY-folket

Specialdesignet tryk på luksus t-shirts

Da en samling drenge skulle på messe-tur til tyskland fik Mach01.com til opgave at designe nogle lækre t-shirts til dem alle. Et special design ud fra noter om blod, ondskab og koldblodighed blev tegnet og derefter trykt i 4 farver på et lækkert vinylmateriale til transfer tryk.

Trykket blev sat på assorterede størrelser af sorte luksus t-shirt.
 

Eventbetaling mobilbar designet og visualiseret af Mach01.comEventbetaling.dk

Specialindpakning af mobilbar

Eventbetaling fik ordren på at bygge specielle mobilebarer til events rundt i Danmark. Mach01.com fik til opgave at dekorere disse med kundens materiale samt at visualisere baren i åben tilstand med reklame skærme monteret. Efter at have set de skærme der skulle bruges, blev der samlet en Photoshop fil med disse monteret på strategiske steder på baren.

Mød baren på en festival nær dig...
 

Oles Mercedes fotograferet af Mach01.comBilentusiasten

Photoshoot og specialannonce med ældre Mercedes

Efter en komplet restaurering og et yderst flot resultat ønskede Ole at få nogle billeder af hans kæreste eje, og ikke mindst en blærerøvs-annonce til bilklubbens medlemsblad.

Mach01.com lokkede Ole og hans lækre bil med på en gammel container plads og skød en masse gode billeder.

 

Har du en specialopgave du mangler et bud på?

Kontakt Mach01.com nu, og få en snak om hvordan du kommer videre med din specialopgave - Kontakt Mach01.com online her »

 
mach01.com - grafik & attitude slogan

mach01 footer logo Sindalsvej 42
DK-8240 Risskov
CVR: 34 82 32 43

Kontakt online eller via telefon »

Mach01.com er et mindre firma, der fokusere på at levere grafiske produkter pakket ind i ærlighed og jydsk lune - alt fra nyt logo og identitet, til dit nye brevpapir, arbejdstøj og website. Kort sagt alt inden for grafisk design!
Læs mere om design-tilbud eller se tidligere opgaver »

       
Bygget og designet af mach01.com ikon
Beskrivelse
Kunder
Netværk
Grafisk Identitet
Website & e-handel
Tryksager
Skiltning
Andet grafisk arbejde
Fastprisprodukter
Logodesign
Webdesign
Tryksager
Skilte
Specialopgaver
Priser & arbejdsformer
Kontakt Mach01.com