Mach01.com Grafik & Attitude - logo
 

Prisen på grisen hos mach01.comArbejdsform og prisen på grisen

Ærlig & lidt anderledes

Hos Mach01.com skal du forvente en ærlig tilgang til opgaverne, både med hensyn til udformningen af kundernes ideer, men også i forhold til økonomi. Ønsker du lange dagsmøder, hvor ideerne flyver og der bliver tegnet krusseduller, skal du forvente at betale for det. På den anden side betaler du ikke for varmluft og papskitser på opgaver, hvor det ikke er nødvendigt!
Tilgang og prissætning af opgaver er derved en smule anderledes end man normalt kender det i den grafske branche, men skal ses som en "no bullshit approach", hvor der er plads til alle kundetyper og ideer, bare det handler om grafisk design.
 

Én timepris på mindre opgaver

Som nævnt flere steder er ærlighed en stor del af pakken, du får hos Mach01.com og derfor er det heller ikke en hemmelighed, at timeprisen på grafisk arbejde er kr. 575,- excl. moms. Der afregnes pr. påbegyndte halve time.
Selvfølgelig vil der på større opgaver ikke blive regnet pr. time, men typisk vil der blive aftalt en fastpris, alt efter hvor stor opgaven er og hvordan den skal udføres.
 

Betal for hvad du får, og del betalingen op.

På mellemstore opgaver vil du typisk få et estimeret timeforbrug, men hos Mach01.com betaler du kun for de timer, der bliver brugt. Dvs. estimeres dit nye website til 12-16 timer, og bruges der kun 13, betaler du sjovt nok kun for 13 timer.
Samtidig skal du også forvente, at kommer du med en af de helt store ideer og projektfremlægninger, vil du blive bedt om at dele betalingen op, typisk passende med de milesten der måtte være i projektet. Alle parter bærer dermed en del af den økonomiske byrde. Der er gennemskuelighed og ærlighed hele vejen igennem.
Det er ligeledes også muligt for de mindre iværksættere og lign. at dele betalingen op, hvilket kan aftales på det indledende møde. Hos Mach01.com skal vi være ærlige og hjælpe hinanden - Fremlæg din ide allerede nu, kontakt Mach01.com »

 
mach01.com - grafik & attitude slogan

mach01 footer logo Sindalsvej 42
DK-8240 Risskov
CVR: 34 82 32 43

Kontakt online eller via telefon »

Mach01.com er et mindre firma, der fokusere på at levere grafiske produkter pakket ind i ærlighed og jydsk lune - alt fra nyt logo og identitet, til dit nye brevpapir, arbejdstøj og website. Kort sagt alt inden for grafisk design!
Læs mere om design-tilbud eller se tidligere opgaver »

       
Bygget og designet af mach01.com ikon
Beskrivelse
Kunder
Netværk
Grafisk Identitet
Website & e-handel
Tryksager
Skiltning
Andet grafisk arbejde
Fastprisprodukter
Logodesign
Webdesign
Tryksager
Skilte
Specialopgaver
Priser & arbejdsformer
Kontakt Mach01.com