Mach01.com Grafik & Attitude - logo
 
Historisk udsnit af Mach01.com i gamle dage

Mach01.com - grafik & attitude

Fra grafisk legeplads til design-bureau

Da de første freelanceopgaver pressede på i omkring år 2002, blev navnet mach01.com registreret, og grundlæggeren Onkel Mach, med det borgerlige navn David Mach, havde dermed et frirum til grafisk udfoldelse og ideskaberi. Som årene gik blev freelanceopgaverne større, nogle endte med fastansættelse eller længerevarende projekter, men tilsammen strakte de sig fra software-interface design, mediestyring og emballagedesign til produktionsansvar i et reklame bureau. Alt imens lysten og ideerne til hvordan man bør drive en grafisk virksomhed voksede sig større og nu driver værket i de lækre lokaler i Risskov, ved Aarhus.

Mach01.com producere nu dagligt både nyskabende og traditionelt design af tryksager, skilteløsninger og ikke mindst webløsninger i alle afskygninger, med fokus på at bygge et endnu bedre netværk af kunder...

Læs mere om de opgaver du kan få løst, f.eks. Grafisk Identitet, webdesign, og tryksager »
 

Enkeltmand med stærkt bagland

At tro at man kan løse alle opgaver som ene mand er utopi.  Med erfaring fra alle de brancher Onkel Mach har løst opgaver for igennem årene, og ikke mindst med det netværk, der er opbygget løbende, favner Mach01.com utroligt bredt. Den grafiske palette in-house er noget bredere end hos mange andre, samtidigt med at der er en præcis afklaring med, hvad og hvor der kræves eksterne kræfter. Der er lavet yderst konkurrencedygtige samarbejdsaftaler på de gængse områder som f.eks. tryk og skiltemontage, så det dermed ikke bliver et fordyrende led at handle hos Mach01.com, tværtimod så kan du handle et sted og være sikker på at kvaliteten er som ønsket, samtidigt med at prisen bliver holdt på det ønskede niveau.

Læs mere om Netværk og samarbejdspartnere »

 
mach01.com - grafik & attitude slogan

mach01 footer logo Sindalsvej 42
DK-8240 Risskov
CVR: 34 82 32 43

Kontakt online eller via telefon »

Mach01.com er et mindre firma, der fokusere på at levere grafiske produkter pakket ind i ærlighed og jydsk lune - alt fra nyt logo og identitet, til dit nye brevpapir, arbejdstøj og website. Kort sagt alt inden for grafisk design!
Læs mere om design-tilbud eller se tidligere opgaver »

       
Bygget og designet af mach01.com ikon
Beskrivelse
Kunder
Netværk
Grafisk Identitet
Website & e-handel
Tryksager
Skiltning
Andet grafisk arbejde
Fastprisprodukter
Logodesign
Webdesign
Tryksager
Skilte
Specialopgaver
Priser & arbejdsformer
Kontakt Mach01.com