Mach01.com Grafik & Attitude - logo
 

andet grafiskarbejde hos mach01.comAndet grafisk arbejde

Ikke alle designopgaver har en passende skuffe...

Hvis alle opgaver Mach01.com kan løse, skulle listes på dette website, ville du blive træt inden, du nåede til, det du gerne ville vide - Er det grafisk relateret, kan du få et godt bud hos Mach01.com!
Du kan få lavet alt fra photoredigering og retouchering til design af piktogrammer og illustrationer, alene eller kombineret med produktfotografering og sparring til bedre emballage. Husk også at profilbeklædning og promo-materiale som T-shirts, keyhangers og krus er en fast del af sortimentet hos Mach01.com.
 

Fra idé til handling

Reklame er et vidt begreb og ikke alle har overblik over mulighederne, men det findes der hjælp til. Buzzwords som Social CRM og virale kampagner kan være svære at finde meningen i og endnu sværre er det, når reklamenbranchen ikke engang selv er enige om, hvad der dækker over hvad. Hos Mach01.com hedder en spade en spade og har du en ide til et reklametiltag, noget der skal designes eller har du bare lyst til at få et ekstra sæt øjne på din nuværende reklamemateriale, så er der hjælp at hente. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive med ideer og spørgsmål. Er der tale om større ting, kan et uforpligtende møde nemt finde sted og du kan på den måde komme sikkert videre, uden at det koster dig noget.
 

Kontakt Mach01.com nu 

Som der står skrevet ovenfor, koster det første møde om dine ideer ikke noget, så hvad venter du på? 
- Kontakt Mach01.com direkte og kom videre »

 
mach01.com - grafik & attitude slogan

mach01 footer logo Sindalsvej 42
DK-8240 Risskov
CVR: 34 82 32 43

Kontakt online eller via telefon »

Mach01.com er et mindre firma, der fokusere på at levere grafiske produkter pakket ind i ærlighed og jydsk lune - alt fra nyt logo og identitet, til dit nye brevpapir, arbejdstøj og website. Kort sagt alt inden for grafisk design!
Læs mere om design-tilbud eller se tidligere opgaver »

       
Bygget og designet af mach01.com ikon
Beskrivelse
Kunder
Netværk
Grafisk Identitet
Website & e-handel
Tryksager
Skiltning
Andet grafisk arbejde
Fastprisprodukter
Logodesign
Webdesign
Tryksager
Skilte
Specialopgaver
Priser & arbejdsformer
Kontakt Mach01.com